Știri

Dosare penale pentru nerespectarea izolării la domiciliu, un bărbat s-a dus la Reghin cu autobuzul și a revenit cu taxiul!

Dosare penale pentru nerespectarea izolării la domiciliu, un bărbat s-a dus la Reghin cu autobuzul și a revenit cu taxiul!

Un bărbat de 50 de ani, localnic din Maiorești, comuna Rușii Munți, revenit din Germania, zona Frankfurt, a fost pus în izolare la domiciliu pe 14 zile, a plecat din 17 martie 2020 cu autobuzul la Reghin, și a fost identificat la întoarcere într-un taxi, se arată într-un comunicat de presă al parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin. I s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor contagioase.

Un alt bărbat, de 30 de ani din Filpișu Mic, comuna Breaza, revenit tot din Germania, din zona galbenă, nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu după ce a intrat în România.

Dosare penale pentru nerespectarea izolării la domiciliu, un bărbat s-a dus la Reghin cu autobuzul și a revenit cu taxiul! at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dosare penale pentru nerespectarea izolării la domiciliu, un bărbat s-a dus la Reghin cu autobuzul și a revenit cu taxiul!

Credit autor: Marginean Erika.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button