Știri

EȘEC! Simţind că e la ultimul mandat, primarul „pârjoleşte holdele şi otrăveşte fântânile”!

Nebunia si frustrarea la final de domnie nefasta…

Copleșit de caniculă, primarul Dorin Florea a inițiat la ultima ședință a Consiliului Local Târgu Mureș un proiect de hotărâre prin care dorea scoaterea orașului din Asociaţia Zona Metropolitană. Ilogic din toate punctele de vedere, acest proiect a fost respins de majoritatea CL.

De fapt, totul a plecat de la orgoliul primarului, care nu a fost recunoscut drept „zeu” al acestei structuri şi nu a mai putut face totul dictatorial, aşa cum este obişnuit. De aici au apărut neînţelegeri cu primarii din localităţile afiliate şi Consiliul Judeţean, ceea ce a dus la nefuncţionarea în fapt a asociaţiei.

Consilierii locali au judecat însă totul la rece, fără emoţii, şi au decis just, considerând că în viitor Zonă Metropolitană va putea funcţiona, dacă Florea nu va mai fi primar. POL crede că unul dintre proiectele majore pe care Zona Metropolitană le poate genera este centura ocolitoare a Târgu Mureşului în zona Sângiorgiu de Mureş – Sântana de Mureş- Sâncraiu de Mureş, care va degreva oraşul de traficul greu şi va aduce beneficii economice clare celor trei comune.

Sursa: oameniliberi.com – Radu Balas /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: EȘEC! Simţind că e la ultimul mandat, primarul „pârjoleşte holdele şi otrăveşte fântânile”!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button