EVUL MEDIU! Peste 70.000 de consumatori, 3 zile fara apa!

evul mediu peste 70 000 de consumatori 3 zile fara apa

Aproximativ 73.000 de locuitori ai municipiului Reghin şi din 11 comune limitrofe au rămas fără apă potabilă, în urma avariei de miercuri de la magistrala de apă, din cauza companiei Aquaserv si a autoritatilor.

Conform informatiilor oficiale, sistarea apei s-a datorat „pentru remedierea unor avarii majore apărute pe magistrala de distribuție DN 600.”

Din pacate, situatia nu e una noua, probleme au fost si in trecut, doar ca autoritatile nu au reusit „sa se inteleaga” cu Aquaserv a cui este obligația să înlocuiască conducta de circa doar un km, ca să nu mai apară defecțiuni, iar consumatorii sa nu mai sufere din cauza neputintei si incompetentei.

Acum, consumatorii care plătesc pentru pentru apa, au suferit aproape 3 zile, dar situatia fiind rezolvată parțial, in realitate o carpeala doar in punctul afectat, in orice moment se poate repeta.

Zonele afectate de lipsa apei au fost: Municipiul Reghin, Comuna Lunca, Comuna Batoș, Comuna Ideciu de Jos, Comuna Voivodeni, Comuna Breaza,Comuna Suseni, Comuna Gurghiu, Comuna Gornești, Comuna Petelea, Comuna Solovăstru, Comuna Fărăgău.

MS /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: EVUL MEDIU! Peste 70.000 de consumatori, 3 zile fara apa!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.