Știri

Festivitatea de absolvire a celor trei licee din Sighișoara- ???????????????????????? ???????????????????????????????? ”???????????????????????? ????????????????????????????????”, ???????????????????????????????? ”???????????????????????? ????????????????????????” și ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????. ????

Defilarea Absolvenţilor claselor a XII-a din Sighişoara este un obicei preluat de la saşi de pe vremea când în oraş funcţionau şcolile confesionale, iar la această paradă participa întreaga comunitate.Singurul an în care această paradă nu s-a organizat în ultimii 150 de ani a fost 2020, din cauza măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Defilarea Absolvenţilor are loc la aceeaşi dată în fiecare an, în 31 mai, În acest an absolvenţii din cele trei licee se vor întâlni în Piaţa Cetăţii, apoi, în acorduri de fanfară vor defila conform tradiţiei, pe traseul care cuprinde cele trei licee, până în Parcul Central, după care vor participa la ultima oră de dirigenţie.
Festivitatea de absolvire a celor trei licee din Sighișoara- ???????????????????????? ???????????????????????????????? ”???????????????????????? ????????????????????????????????”, ???????????????????????????????? ”???????????????????????? ????????????????????????” și ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????. ???? at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Festivitatea de absolvire a celor trei licee din Sighișoara- ???????????????????????? ???????????????????????????????? ”???????????????????????? ????????????????????????????????”, ???????????????????????????????? ”???????????????????????? ????????????????????????” și ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????. ????

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button