Știri

FOTO. Afacere in curtea scolii nr. 7 din Tirgu Mures, invadata de cocalari care circula cu masinile printre copii!

Incredibil, dar adevarat! Shht, liniste, toata lumea tace…

Așa arăta aseara curtea școlii Generala nr. 7 din municipiul Tirgu Mures, cu vreo 25 de indivizi care parcau mașinile/motocicletele în curte și pe terenul de sport, ca niște cocalari. Shht, liniste, toata lumea tace! Ce treaba sa aiba nepotul primarului de la Directia Scoli sau ISJ Mures cu asta!? Shht!

Totul se intampla in timp ce niște copii se chinuiau să arunce mingea printre mașinile parcate de indivizii cu apucături de cocalari!

Tot la aceasta scoala, o fetita a murit anul trecut dupa ce a cazut pe geam, iar ancheta e probabil tot „in desfasurare”. ISJ Mureș, ceva deranj? O noua ancheta ceva, ca in cazul tragediei de anul trecut?! Sau asteptam pana se calca niste copii cu masina in curtea scolii?! Da, ne referim la acest caz:  Final tragic pentru fetita cazuta de la etaj pe geamul scolii nr.7 din Tirgu Mures! Szidonia s-a dus printre ingeri…

Dar ce zic marile comitete de părinți care strâng semnături pentru indivizi care vor să pună pișcoturi, termopane sau să zugrăvească sala de sport?! Nimic? Nici un individ care să se pozeze electoral, cu ceva părinți aplaudaci?! Trist!

MS / Blog Florentin Deac


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO. Afacere in curtea scolii nr. 7 din Tirgu Mures, invadata de cocalari care circula cu masinile printre copii!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button