Știri

Manufactura de Brânză de la Cund: Investim în creşterea producţiei

István Varga, care produce brânză maturată în Cund, judeţul Mureş, are în plan o creştrere de 20% a producţiei şi mizează pe promovarea locală a produselor sale după modelul vest-european.
Vânzările online de produse artizanale au crescut de când cu pandemia, pe măsură ce clienţii care până atunci mergeau la res­tau­rant s-au reorientat către comenzi online. Miza pe termen lung însă o reprezintă investiţiile în componenta de turism şi evenimente, iar clienţii să vină direct la unitatea de producţie pentru a degusta şi cumpăra nu doar brânză, ci şi produse conexe.
Manufactura de Brânză de la Cund: Investim în creşterea producţiei at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Manufactura de Brânză de la Cund: Investim în creşterea producţiei

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button