Știri

NORMALITATE?! Director în primărie, afaceri în privat!

Un caz care ne-a atras atenția este cel al directorului executiv adjunct DCPFIRU din cadrul primăriei Tirgu Mures, Cosmin Blaga, care, pe lângă funcția deținută la stat, desfășoară activitati si in mediul privat.

Destul de greu de explicat titulatura directiei din primărie la care e director (DCPFIRU); inutil sa ne pierdem timpul, pe cât de „utila” este aceasta directie.

In realitate acesta directie se ocupă cu organizarea concertelor „gratuite”, a meselor cu caracter electoral, tot „gratuite”, cu impartirea cadourilor de sărbători, la fel de „gratuite”, cu distribuitia sutelor de mii de felicitari de sărbători, cum deja ati anticipat… „gratuite”, dar, din pacate, toate din banii contribuabililor.

Revenind la subiectul de azi, trecând peste probabila situație de incompatibilitate din postura de funcționar public, imorală cu siguranta, ne punem întrebarea cum reușește acest directoras sa faca si pe agentul imobiliar, la agenția la care s-a trecut proprietar, dar să-și îndeplinească si atribuțiile de la stat pentru care încasează peste 1.000 de euro lunar.

Nu ne-am face probleme pentru lipsa timpului unui funcționar public, dar, in cazul „directiei concerte gratuite” chiar credem ca e mult de lucru, având în vedere frecvența ridicată cu care se organizează acestea in Tirgu Mures.

Ba mai mult, gurile rele spun că tot el e cel care trebuie sa petreacă ore întregi in fata calculatorului pentru a scrie pe facebook in locul unui consilier celebru, zis si C.M. 2,5%, constatat deja incompatibil de către Agenția Națională de Integritate.

La final, ii uram spor in businessul privat si mult mai putin spor in functia de bugetar, poziție din care risipește banii contribuabililor. Referitor la partea de legalitate, lăsăm autoritățile competente sa se pronunte.

MS / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: NORMALITATE?! Director în primărie, afaceri în privat!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button