Păpăraia de Gurghiu a câştigat concursul de gătit al celei de-a XIV-a ediţii a Festivalului Văii Gurghiului

paparaia-de-gurghiu-a-castigat-concursul-de-gatit-al-celei-de-a-xiv-a-editii-a-festivalului-vaii-gurghiului

Păpăraia de Gurghiu a câştigat concursul de gătit al celei de-a XIV-a ediţii a Festivalului Văii Gurghiului

Păpăraia de Gurghiu, un fel de mâncare specific zonei, a câştigat concursul de gătit al celei de-a XIV-a ediţii a Festivalului Văii Gurghiului, desfăşurat în acest sfârşit de săptămână pe platoul Fâncel din Munţii Gurghiului, în cadrul unei competiţii în care s-au întrecut gospodinele din patru localităţi.

Păpăraia câştigătoare a fost gătită după o reţetă originală, având ca ingrediente principale ouă de casă, carne şi cârnaţi din untură pusă la borcan, castraveţi covăsiţi, iar desertul care a însoţit-o a constat în urdă proaspătă adusă de la stână.

Păpăraia de Gurghiu a câştigat concursul de gătit al celei de-a XIV-a ediţii a Festivalului Văii Gurghiului at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Păpăraia de Gurghiu a câştigat concursul de gătit al celei de-a XIV-a ediţii a Festivalului Văii Gurghiului

Credit autor: Punctul.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.