Știri

Peste 6.000.000 de euro! Un contract beton-beton de reabilitare pentru un parc si un stadion!

Se pregatesc pentru alegerile locale din 2020…

Cînd se umbla la listele pentru Parlamentul European, Dorin Florea de la Tîrgu Mureș era dar printre doritorii pe listă. Deh, puțină imunitate nu strică unui primar cu multe dosare.

N-a fost să fie, așa că omul trebuie să-și vadă în continuare de primărit. Mai ales că nici măcar situația în partid, la nivel local, nu-i tocmai bună, liberalii așteptînd să vadă ce și cum. Gen ce proiecte face.

În fapt, să vadă dacă sondajele îi mai prezic un mandat sau nu. Așa că omul s-a pus pe treabă la modul foarte serios. Spre exemplu, săptămîna trecută, pe 9 mai, Primăria Tîrgu Mureș a organizat o licitație pentru un super-contract, în valoare de peste 30 de milioane de lei, pentru instalații de iluminat, reparații și modernizare a parcului din centrul orașului, a Centrului de Atletism și a Stadionului Municipal.

Normal, cum nu putea să riște ca toată tărășenia să degenereze, să apară contestații, să se lungească treaba atît de mult încît la anul, în campanie, să nu se fi început măcar muncitoreala, licitația a fost una la care a participat o singură firmă, care a și cîștigat. Și, cum era de așteptat, e o firmă de casă a administrației locale, Kronos Life Construct SRL, condusă de un anume Ioan Ludușan. Iar firma asta a reușit nu doar să marcheze contract după contract cu Primăria, dar și să susțină cu succes oamenii din PDL și administrație, cu evenimentele și campaniile lor cu tot.

Așa că tot ce-i mai trebuie lui Florea e, după stadion, o echipă cu care să joace și el la promovarea într-un nou mandat. Sau, de ce nu, într-un mandat de deputat. Căci, așa cum ziceam, imunitate, că-i mai bună decît toate.

Sursa: catavencii.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Peste 6.000.000 de euro! Un contract beton-beton de reabilitare pentru un parc si un stadion!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button