Știri

Primărie din Mureș EXECUTATĂ silit în urma unui contract dubios!

Administratorul unei societăţi de apartament din Harghita a convins zeci de primari din toată România să semneze contracte pentru furnizarea de servicii IT banale. Din cauza unor clauze dubioase din contract, majoritatea primăriilor sunt acum executate silit din bani publici pentru milioane de lei, în unele cazuri, inclusiv una din județul Mureș, conform adevarul.ro

Contractele au fost semnate cu o societate intitulată Impact Com SRL, având sediul în satul Sărmaş, judeţul Harghita. Potrivit contractului, primarii urmau să plătească un abonament de 99 de euro lunar, iar furnizorul urma să le pună la dispoziţie gratuit un soft în valoare de câteva mii de euro. Primăriile puteau, la alegere, să primească un site nou şi servicii banale de mentenanţă. Firma este total necunoscută pe piaţa serviciilor IT din România, iar majoritatea primăriilor semnatare aveau site-uri funcţionale. Nimeni dintre cei implicaţi în afacere n-a putut explica raţional rostul semnării acestor contracte, conform aceleiași surse.

Astfel, Primăria Cheţani, județul Mureș, a plătit cu forţa peste 90.000 de lei firmei-fantomă din Harghita şi acum riscă să fie executată silit pentru 2 milioane de lei. Primăria Chețani a avut anul trecut conturile blocate tot din cauza acestui contract.

Citeste mai mult pe adevarul.ro / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Primărie din Mureș EXECUTATĂ silit în urma unui contract dubios!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button