Știri

REZULTAT. Gruparea Florea si Maior de la varful ALDE Mures a ramas inca pe DINAFARA! Exit poll alegeri PE 2019

Abia intrati in noul partid s-au si facut de minune…

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a îndemnat la așteptarea rezultatelor finale, deși partidul lui nu a îndeplinit pragul după primul exit poll, liderul ALDE consideră că încă mai sunt șanse.

Probabil la fel de supărați sunt si cei de la filiala din Mures a ALDE, „proaspetii” intrati, gruparea Florea Dorin si Maior Claudiu. Abia ce au acaparat ALDE Mures prin numire, respectiv prin vot contestat, ca au si înregistrat primul record negativ si rușinos pentru un partid aflat la butoane. Detalii, aici.

Chiar daca rezultatele finale vor situa ALDE peste prag, rusinea unui partid aflat la guvernare rămâne imensa. Probabil problemele lor penale reflecta si rezultatul dezastruos.

Conform primului sondaj, PSD și PNL sunt la egalitate, scor 25,8 la sută. Pe locul al treilea s-ar situa USR/ Plus care a reușit să adune 23,9 la sută. Pro România a strâns 5,7 la sută, în timp ce UDMR a acumulat 5,4. Partidul lui Traian Băsescu, PMP are 5,2 la sută, în timp ce lui ALDE i s-a dat 4,9 la sută.

MS / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: REZULTAT. Gruparea Florea si Maior de la varful ALDE Mures a ramas inca pe DINAFARA! Exit poll alegeri PE 2019

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button