Știri

Se cere ANULAREA concursului pentru postul de director de la Spitalul Judetean Mures, din cauza unor „aranjamente”!

S-a descoperit „smecheria unicului candidat”…

Va spuneam zilele trecute, cu o mare doza de ironie, ca,”surprinzator”, pentru postul de director al Spitalului Clinic Judetean Mures s-a inscris doar un singur candidat. Si nu orice candidat, ci acelasi ginecolog O. Girbovan, care ocupa de mult timp functia de director interimar, cu sprijinul presedintelui CJ Mures, Peter Ferenc.

Cum bine se stie, aceste posturi sunt de multe ori „cu dedicatie”, anunturile de angajare continand o serie de cerinte care se potrivesc, culmea, doar unui singur personaj. Asta in cazul in care sunt publicate vizibil inainte de data concursului. Nu credem ca e cazul acesta ?

Dar, iata ca si in acest caz a existat „o mica” inadvertenta strecurata in conditiile de participare la concursul de ocupare a postului. Un aranjament mic, mic dar destul de MARE incat sa nu se poata inscrie niciun candidat care nu a lucrat anterior in aceasta functie.

Mai exact, a fost introdusa cerinta ca maximum pana la 31.07.2019 sa fie depuse dosarele de inscriere de catre candidati, care sa contina inclusiv proiectul de management. Doar ca, tot in anuntul de ocupare a postului de director se spune „candidatii interesati vor putea efectua o vizita, in data de 7.08.2019 ora 10.00, in cadrul spitalului pentru a se informa in mod nemijlocit asupra problemelor de interes in elaborarea proiectului de management„.

Daca nu s-a inventat inca intoarcerea in timp, este imposibil sa te prezinti in 7 august pentru a putea realiza proiectul de management, pe care sa-l depui apoi INAINTE cu o saptamana, in 31 iulie. Cam asta e „smecheria unicului candidat”!

In acest sens, s-a facut cerere de anulare a concursului la care s-a inscris „surprinzator” doar actualul director interimar. Totodata, au fost facute plangeri si adrese catre CJ Mures si organele de cercetare competente. Mai jos aveti fotocopii ale acesteia.

Va reamintim ca in mandatul actualului manager interimar, Girbovan O., situatia spitalului a fost una dezastruoasa. Chiar in aceste momente cel mai important aparat pentru  bolnavii de cancer este stricat de saptamani bune. Detalii, aici.

MS / Foto: maszol.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Se cere ANULAREA concursului pentru postul de director de la Spitalul Judetean Mures, din cauza unor „aranjamente”!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button