Administrație

Șanse mici ca tronsonul Iernut-Chețani să fie inaugurat în 2019, în ciuda mobilizării pe șantier

Asociația Pro Infrastructură a publicat astăzi noi imagini de pe A3, lotul Iernut-Chețani. Reprezentanții asociației susțin însă că sunt șanse minime ca sectorul de autostradă de aproape 18 km să fie dat în folosință în acest an, în ciuda bunei mobilizări pe șantier. 

 

“Rareori vedem un progres foarte bun pe șantierele de autostrăzi din România. Am ajuns atât de rău încât ne surprinde normalitatea. Este cazul lotului Iernut-Chețani executat de asocierea Astaldi-Max Boegl. Aveți filmarea completă din dronă de miercurea trecută aici:

și comparația cu vizita din 31 mai pe acest link:

.

Stadiul fizic se apropie de 70%, iar avansul din ultimele 54 de zile este semnificativ. Din păcate, în ciuda mobilizării exemplare, tronsonul de 17,9 km are șanse minime să fie deschis circulației în decembrie 2019.

Punctele critice de la Bogata (pod care traversează Mureșul de două ori) și Iernut (nod rutier ce include pasajul peste autostradă și calea ferată) sunt greu de finalizat în timp util. Realist vorbind, inaugurarea noii secțiuni din A3 va fi în primăvara anului viitor”, au scris cei de la Asociația Pro Infrastructură.

 

Post-ul Șanse mici ca tronsonul Iernut-Chețani să fie inaugurat în 2019, în ciuda mobilizării pe șantier apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Șanse mici ca tronsonul Iernut-Chețani să fie inaugurat în 2019, în ciuda mobilizării pe șantier

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button