Cultură

Proiecția filmelor premiate continuă la Reghin

Proiectul MICROPOLIS continua în această seară la Reghin, mai exact la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”,  unde poate fi vizionat filmul japonez ”Shoplifters”, în regia  Hirokazu Koreeda, câștigător al prestigiosului Palme d’Or, Cannes 2018.

Întorcându-se după un tur de furturi din magazine, Osamu și fiul său dau în drumul lor peste o fetiță care pare abandonată. Reticentă la ideea de a găzdui copilul peste noapte, soția lui Osamu acceptă în final să o ia în grijă, după ce află că părinții ei o maltratează. În ciuda sărăciei, familia pare să fie una fericită. Asta până într-o zi, când o întâmplare neprevăzută le dezvăluie brusc secretele.Tot în această seară, „Pădurea rotunda”  îi așteaptă pe iubitorii filmului, care vor avea parte de o producție spaniolă în regia lui Elena Martín, filmul ”Julia / Júlia ist ”, care va putea fi văzut începând cu ora 20:30, în amfiteatrul din spatele Hotelului Restaurant Marion. Julia, studentă la arhitectură în Barcelona, decide să plece cu o bursă Erasmus la Berlin. E prima dată când pleacă de acasă și pornește în această aventură fără a sta prea mult pe gânduri. Plină de speranțe și fără pic de experiență de viață, Julia se trezește într-un oraș gri și distant, în care așteptările și proiecțiile ei nu au nicio legătură cu realitatea.

Intrarea la ambele proiecții este liberă.

Post-ul Proiecția filmelor premiate continuă la Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Proiecția filmelor premiate continuă la Reghin

Credit autor: Alin Zaharie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button