Economie

În premieră, fermierii pot achiziţiona hale şi grajduri prin AFIR

Acest lucru se poate realiza în mod direct, începând cu data de 27 iunie, între furnizori și fermieri, fără ca aceștia din urmă să mai parcurgă procedura de achiziţie prin selecţie de oferte.
Astfel, pe siteul https://www.afir.info/ producătorii, importatorii sau dealerii își prezintă oferta iar doritorii o accesează, a explicat directorul general adjunct al Centrului Regional VII Centru, Lidia Bogdan:

Agenția, pe programul 2014-2020 a înființat o bază de date cu prețuri de referință. Aici, beneficiarii noștri, după semnarea contractului de finanțare, pot să-și achiziționeze bunuri și să încheie contracte cu furnizorii, pe hale și grajduri. Ei nu mai trebuie să parcurgă procedura de achiziție online, ci pot să-și încheie direct contractul cu furnizorul. După încheiarea contractului, beneficiarul vine cu contractual direct în cererea de plată pentru decontarea cheltuielilor.

Lidia Bogdan a explicat că deocamdată nu sunt informații privind interesul fermierilor, deoarece în această perioadă producătorii și dealerii de componente pentru hale și grajduri încarcă pe siteul AFIR date privind ofertele lor.

Valeriu Russu

The post În premieră, fermierii pot achiziţiona hale şi grajduri prin AFIR appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: În premieră, fermierii pot achiziţiona hale şi grajduri prin AFIR

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button