Eveniment

Părinţii copiilor şi personalul Grădiniţei 13 au protestat în faţa Primăriei Braşov

Motivul îl constituie faptul că nu mai pot intra în curtea unităţii, deoarece terenul are un nou proprietar, care a interzis accesul angajaţilor sau al oricărei persoane care nu are permisiunea sa.

Directorul unităţii şcolare a cerut explicaţii de la Primărie şi astfel a aflat că există o hotărâre judecătorească prin care terenul a intrat în posesia unui nou proprietar.

Directorul Grădiniţei numărul 13, Carmen Băcanu:


Viceprimarul Costel Mihai spune că nu s-a mai confruntat cu o astfel de acţiune în forţă şi că municipalitatea a făcut demersuri pentru remedierea situaţiei :

Viceprimarul mai spune că a înaintat şi o acţiune pe fond, prin care grădiniţa să obţină drept de servitute şi copiii să poată intra, astfel, liniştiţi la cursuri. Pentru părinţi, situaţia este una extrem de dificilă şi de neînţeles:

Până la începerea anului şcolar mai sunt doar 10 zile, astfel că atât reprezentanţii grădiniţei, cât şi părinţii şi viceprimarul sunt de părere că acţiunea a fost premeditată pentru ca timpul rămas la dispoziţie pentru o reacţie să fie cât mai scurt.

The post Părinţii copiilor şi personalul Grădiniţei 13 au protestat în faţa Primăriei Braşov appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Părinţii copiilor şi personalul Grădiniţei 13 au protestat în faţa Primăriei Braşov

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button