Social

Doar 30 de participanți la protestul de la Tg. Mureș

Motivul, susține, reprezentantul organizatorilor, Lucia Hang, ar fi că lumea s-a plictisit iar oamenilor nu le mai pasă.
Ieri după masă, în Piața Victoriei din Tg. Mureș pe trotuarul din fața statuii Lupa Capitolina, s-au adunat exact 32 de persoane, care au comemorat un an de la ciocnirile violente între protestatari și jandarmi, în Piața Victoriei din București.

Lucia Hang miza pe prezența a cel puțin 100 de persoane, protestul fiind aprobat de Primărie pentru 300:

Unul dintre protestatari, care fusese cu un an în urmă la București, fiind afectat de gazele lacromigene împrăștiate de jandarmi, s-a plâns că nu s-a rezolvat nimic, în privința vinovaților din 10 august 2018.

La fel, oamenii susțin rezolvarea celorlalte mari dosare ale României, începând cu cel al Revoluției, Martie 90 de la Tg. Mureș, mineriadele, Mihăilești, incendiul din Colectiv sau crimele din Caracal:
Protestul de la Tg. Mureș a început la ora 19.00 și s-a încheiat la ora 20.30, între timp oamenii au făcut un tur de centru al orașului scandând pentru justiție și împotriva corupției:

Și în Sighișoara a avut loc astăzi, între orele 17.00 și 21.00, un protest la care au participat câteva persoane să protesteze, în parcul din centru urbei.

Organizatorii mai spun că din județul Mureș au plecat către București câteva zeci de oameni, spre a se alătura mitingului din Capitală.

Valeriu Russu

The post Doar 30 de participanți la protestul de la Tg. Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Doar 30 de participanți la protestul de la Tg. Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button