Sport

Etapa județeană de handbal din cadrul ONSS

Vineri, 15 decembrie, în sala de sport din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Szász Adalbert” din Târgu Mureș s-a desfășurat Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSS), competiție de handbal organizată de Inspectoratul Școlar.

La această etapă au participat patru echipe din județul Mureș, acestea fiind din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Szász Adalbert”, Colegiului Național „Mircea Eliade” din Sighișoara, Liceului Teoretic „Bolyai Farkas” și Colegiului Economic „Transilvania”.

Este olimpiada sportului școlar. Participă 4 echipe din județul Mureș, aceasta fiind etapa pe județe. După ce se vor termina toate meciurile, echipa câștigătoare merge pe faza zonală. Ne bucurăm că putem organiza acest tureu la Târgu Mureș și sperăm să atragem cât mai mulți elevi spre a practica acest sport, atât la nivel de performanță, cât și la nvivel de mișcare pentru sănătate. După faza zonală va fi turneul final și va fi o campioană a liceelor pe țară”, a declarat Alina Muntean, profesor de handbal la LPS Târgu Mureș.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Etapa județeană de handbal din cadrul ONSS apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Etapa județeană de handbal din cadrul ONSS

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button