ATENTIE! Lucrari NEAVIZATE de Comisia de Circulatie, realizate totusi pe strada Cuza Voda!?

atentie lucrari neavizate de comisia de circulatie realizate totusi pe strada cuza voda

Cand nu te intereseaza parerea specialistilor si faci asa cum te taie capu’, de vreo 2,5%…

In urma unor noi informatii, se pare ca lucrarile anuntate de primaria Tirgu Mures prin vocea unui consilier cercetat penal pentru fapte de coruptie, supranumit Claudiu Maior 2,5%, NU au fost avizate de Comisia de Circulație, asa cum sustine susnumitul.

„Nu s-au discutat in comisie modificarile – punctual, cu desene. Dar nu este prima oara cand s-a realizat o investitie si dupa aceea s-a avizat in comisie. Problema cea mare este ca cei care dezvolta sistemul rutier si administreaza traficul au ramas undeva in anii 80 si nu adopta masuri pentru un trafic sustenabil” a comentat Gal Sandor, membru in Comisia de Circulatie.

Va reaminitim anuntul primariei Tirgu Mures, care sustine clar ca este vorba de lucrari avizate:

„În urma consultărilor avute cu Comisia de Circulație s-au avizat mai multe măsuri în vederea fluidizării circulației rutiere și a creșterii siguranței în trafic pe strada Cuza Vodă.
Astfel, circulația se va desfășura pe două benzi pe porțiunea cuprinsă între str. Iuliu Maniu – Bulevardul 1 Dec. 1918 cu refacerea trotuarelor și a carosabilului aferent zonei.
De asemenea, tot pe două benzi se va desfășura și circulația cuprinsă între str. Cloșca – sensul giratoriu Sala Polivalentă cu refacerea trotuarelor și a arterei de circulație,” a transmis C.M. 2,5%.

Speram sa nu fie lucrari efectuate tot cu 2,5% din creier, sa iasa ca acesta, daca va mai amintiti: UNIC! Sensul giratoriu in forma de cerc turtit! Iata si o alternativa pentru fluidizarea traficului


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Lucrari NEAVIZATE de Comisia de Circulatie, realizate totusi pe strada Cuza Voda!?

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.