Știri

ATENTIE! Lucrari NEAVIZATE de Comisia de Circulatie, realizate totusi pe strada Cuza Voda!?

Cand nu te intereseaza parerea specialistilor si faci asa cum te taie capu’, de vreo 2,5%…

In urma unor noi informatii, se pare ca lucrarile anuntate de primaria Tirgu Mures prin vocea unui consilier cercetat penal pentru fapte de coruptie, supranumit Claudiu Maior 2,5%, NU au fost avizate de Comisia de Circulație, asa cum sustine susnumitul.

„Nu s-au discutat in comisie modificarile – punctual, cu desene. Dar nu este prima oara cand s-a realizat o investitie si dupa aceea s-a avizat in comisie. Problema cea mare este ca cei care dezvolta sistemul rutier si administreaza traficul au ramas undeva in anii 80 si nu adopta masuri pentru un trafic sustenabil” a comentat Gal Sandor, membru in Comisia de Circulatie.

Va reaminitim anuntul primariei Tirgu Mures, care sustine clar ca este vorba de lucrari avizate:

„În urma consultărilor avute cu Comisia de Circulație s-au avizat mai multe măsuri în vederea fluidizării circulației rutiere și a creșterii siguranței în trafic pe strada Cuza Vodă.
Astfel, circulația se va desfășura pe două benzi pe porțiunea cuprinsă între str. Iuliu Maniu – Bulevardul 1 Dec. 1918 cu refacerea trotuarelor și a carosabilului aferent zonei.
De asemenea, tot pe două benzi se va desfășura și circulația cuprinsă între str. Cloșca – sensul giratoriu Sala Polivalentă cu refacerea trotuarelor și a arterei de circulație,” a transmis C.M. 2,5%.

Speram sa nu fie lucrari efectuate tot cu 2,5% din creier, sa iasa ca acesta, daca va mai amintiti: UNIC! Sensul giratoriu in forma de cerc turtit! Iata si o alternativa pentru fluidizarea traficului


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Lucrari NEAVIZATE de Comisia de Circulatie, realizate totusi pe strada Cuza Voda!?

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button